Yes – foråret er kommet sikkert og vist, og TR-bilerne og deres ejere lader bestemt ikke vente på sig, når det kommer til en markering af dette livsbekræftende positive element.

Søndag den 22. april 2018 satte 6 forårs-opshinede TR-biler derfor hinanden stævne ved ”Fredes Bro” i Frederikssund – Kirsten og Gunner havde nemlig kaldt til forårssamling og TR-Registerkøretur i det spæde grønne forårsprægede landskab på Nord-Vestegnen.

Gensynsglæden blandt turens deltagere til denne sæsonpremiere-tur var stor – alle var i solid besiddelse af den dér ubændige trang til at få den opsparede køre-kriblenkrablen ud af hænder og fødder, og samtidig få afprøvet alle vinterens gennemførte TR-opdateringer og det forventelige gedigne bundtræks tilstedeværelse på TR-bilerne – alt sammen forhåbentlig uden mislyde.

Efter veloverstået morgenmad og behørigt dækspark gav Gunner signal til ”opsadling” og opstart af TR-motorerne – det umiskendelige vræl fra de 4- og 6-benede rækkemotorer gjaldede frydesfuldt gammelkendt i øregangene hos deltagerne og tilskuerne.

Og så gik det ellers over stok og sten. Den ualmindelige raffinerede planlagte kørerute i omegnen af Slangerup, Ganløse, Bastruptårnet, Lynge, Værløse, Farum, Jørlunde, Søsum, Ølstykke, Stenløse og endog helt ned til Roskilde samt Hove virkede enormt gennemarbejdet – Kirsten og Gunner kunne tilsyneladende turen ”på fingrene”, da de på intet tidspunkt sås nervøst bladre i kortbøger eller tappe GPS´en for navigation. Alle kørere og deres co-drivere var derfor trygge som lam ved værtsparrets sikre lederskab og fulgte prompte trop i gåse-kørslen(læs kortegé) – og så trak det jo heller ikke fra, at TR-veteranen Povl og den erfarne co-driver Jane dannede solid bagtrop, og på den måde skubbede pænt på og dermed fik alle med.

Alle sanser blev stimuleret undervejs – de ny-udsprungne knopper med håbets grønne farve blev mejslet ind på hornhinderne, og det hvide nærmest sneagtige anemone-bunddækken i skovene samt slåenbuskenes mættende dufte var mere end rigeligt til at gøre deltagerne øre i hovederne og glade i sjælene.

Ingen ordentlig TR-køretur uden noget til ganen og maven – Værebro Golfklub bød på både velskænkede fadbamser og overdådig frokostbuffet for en rund hundredlas – rigtig OK.

Eftermiddagskaffen nød vi under en ny-udsprungen slåenbusk ved Strø bjerge – og for det ikke skulle være løgn, havde skribenten og frue medbragt en overskuds-kagemand fra barnebarnets navnedag. Povl havde sør´me set en tilskuer til vor TR-kortegé undervejs give ”os fingeren” - altså tommelfingeren.. – og verdenssituationen blev i øvrigt klarlagt for alle på mindre end en god halv time.

 

Den tidlige korte forårsdag var nu gået lidt på held, og vi blev enige om at splitte op efter en smuk begivenhedsfuld dag i rigtigt hyggeligt selskab med gode klubkammerater – ta´ med næste gang ikk´?

Billeder: Marianne
Tekst: Johannes

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 weeks ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Dyna Dyna
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttet ... See MoreSee Less

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttetImage attachment
4 weeks ago

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark.

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
... See MoreSee Less

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark. 

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
4 weeks ago

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶 ... See MoreSee Less

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶
1 month ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
1 month ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England