Fællestur med Lotusklubben


Det var da tørvej, da en mindre fraktion af den relativt store Lotusklub havde inviteret TR-register DK til en køretur i og omkring Frederikssund og Jægerspris.

Vi mødtes tirsdag den 10.7. kl. 1730 ved Kolle Kolle på vejen mellem Farum og Bagsværd, hvor der blev ”sparket dæk” og derefter køreturen.

Og sikken køretur, der ad små snoede vej gik mod Kronprins Frederiks Kro i Frederikssund. Jeg nåede ikke rigtigt at registrere de mange steder, vi var. TR 5-eren og trafiksikkerheden krævede hele min opmærksomhed, hvis ikke jeg – som eneste fra TR Register DK –  helt skulle falde igennem.

Der var is-pause ved kioskerne i Jægerspris, hvor flere fra Lotusklubben udtrykte mild forbavselse over, at sådan en gammel slæde fra 68 – godt nok med næsten 150 HK under hjelmen, men også – i modsætning til lotusbilerne, der jo havde ligeså mange eller flere HK.er – vejede flere hundrede kg. mere, ganske godt fulgte med på de snoede, smalle veje i Hornsherred.

Der var endda en ejer af en Lotus Super 7 med en Cosworth motor under hjelmen, der ligefrem undrede sig over, at lotus-erne ikke skulle vente på Triumåph’en.

Men 13 lotus ejere, de fleste med co-drivere og Britta og jeg i TR 5 nåede frem til Ganløse Kro, hvor der var dækket til os i alt 23 ”sportsvognstosser”.

Det kulinariske islæt var fortrinsvis Stegt Flæsk med Persillesovs, men også Stegt Rødspætte og Pariserbøffer var på programmet til ganske rimelige priser.

Fadøllet kom fra Wibroe og var bestemt drikkeligt.

Efter en hyggelig middag, mange sjove køreoplevelser rigere, vendte vi hjem til Allerød, hvor vi var ved 2230-tiden.

Ærgerligt at ikke flere fra TR Register DK kunne deltage.

Mange TR hilsner fra

Britta & Karsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.