Den 27. Oktober tog Bjarne Roed og Lars E. Nyegaard til coordinators meeting i Oslo. Denne gang var klubben blevet inviteret til at fortælle om vores klub og for at søge om optagelse i det internationale TR - Samarbejde.

Første forsøg fandt sted allerede i 2010 da vi som nystartet klub blev inviteret af det belgiske TR Register til Europæisk Coordinators møde i Belgien. Ved hjælp af en særdeles negativ person relateret email fremsendt til de øvrige deltagere af den danske TR-Club blev vor deltagelse aflyst i sidste øjeblik inden mødet. Biletterne var allerede købt og vor manglende mulighed for deltagelse medførte ud over ærgrelserne kedelige følgeudgifter og en del negative holdninger.

Vi i TR-Register.dk knytter i løbet af 2011 og 2012 adskillige gode kontakter med det internationale forum og har møder med bl.a. TR Register UK, som  udtrykte en positiv holdning for vores optagelse i det internationale samarbejde. Tilsvarende kontakter knyttes til Tyskland, Holland og Schweiz.

Efter en del arbejde i kulisserne kom der et møde i stand medio august i år hvor undertegnede og Bjarne Roed deltog. TR-Club DK som i mellemtiden har skiftet formand 3 gange deltog med formand og næstformand.

Resultatet af mødet blev at begge klubber udtrykker en positiv vilje til at udbygge et samarbejde til glæde og gavn for medlemmerne.

På mødet i Oslo var ca. 25 repræsentanter fra de forskellige lande tilstede, men f.eks. den danske TR-Club stillede med 4 personer idet formanden Peter Böwadt og udenlandskoordinatoren Henrik Vikelgaard begge deltog med fruer.

Vi kom på som første indslag på mødets agenda. Chris Cunnington fra UK bød os velkommen og bad os fortælle lidt om klubben. Bjarne og jeg havde forberedt en Power point præsentation, hvor vi beskrev klubben og menneskerne bag. Den Gennemgik vi og så var der nogle få spørgsmål til vores klub som vi svarede på. Der var en rigtig god stemning og spørgsmålene gik mest på om vi havde et medlemsblad og om der var andre end TR ejere i klubben. Alt i alt rimelige og fredelige spørgsmål.

Herefter var der lidt forvirring omkring hvad TR-Club DK skulle præsentere på mødet. Den engelske koordinator, Chris Cunnington, forventede en præsentation fra dem men det blev der ikke noget ud af. TR-Club DK fik så lov til mundligt at fremføre deres sag. Her gik de til angreb må man sige og stemningen skiftede i lokalet. Peter Böwadt læste en engelsk version af mødereferatet fra vores fælles møde i Odense op og TR-Club DK fremførte efterfølgende at der ingen forskel var på de to klubber og at de burde lægges sammen med det samme, og derfor skulle vi ikke optages i det internationale samarbejde.

Herefter ønskede man med TR-Club DK diskutere og votere yderligere om vores optagelse og vi blev derfor sendt uden for døren og måtte vente pænt udenfor.

Efter et stykke tid blev vi inviteret inden for igen og Chris Cunnington oplyste at man havde stemt om vores optagelse og her var der 5 stemmer for, 5 stemmer i mod og 1 blank. Med andre ord sagen var uafgjort og vi kommer derfor ikke med i det international samarbejde i denne omgang.

 Chris udtrykte beklagelse og sagde "you will get there" men det blev altså ikke i den omgang.

Det blev ikke oplyst, hvem der var for og hvem der var i mod, men vi er senere blevet fortalt, at TR-Club stillede med en fuldmagt fra Italien så det er nemt et gætte fra hvem 2 af de negative stemmer kom fra.

Mvh Lars E. Nyegaard

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 weeks ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Dyna Dyna
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttet ... See MoreSee Less

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttetImage attachment
4 weeks ago

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark.

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
... See MoreSee Less

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark. 

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
4 weeks ago

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶 ... See MoreSee Less

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶
1 month ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
1 month ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England