SKAE†LSKAERI dagene 3. til 4. august 2013 arrangerer TR-Register et suverænt træf i en af Sjællands smukkeste byer.

Lørdag indlogeres vi på ”Postgården”, hygger os sammen omkring en lækker frokost, eftermiddagen fortsætter med en eksklusiv vinsmagning, og vi runder dagen af med en sublim middag.

Søndag byder på sen brunch, en fredfyldt sejltur på fjorden efterfulgt af veteranbustur i det grønne og retur til Skælskør city bl.a. via Borreby slot.
Jyder/bornholmere kan regne med bro-tilskud fra klubben, som i øvrigt yder et ekstraordinært tilskud til arrangementet til bl.a. fortæring/vinsmagning.
Hotelophold, båd/bus-udflugten, og øvrig forplejning er dog for egen regning, og deltagere indbetaler et depositum på kr. 500,- pr. bil ved tilmelding. Dette depositum tilbagebetales naturligvis ved ankomsten til hotellet.

Kom evt. sammen med en du holder af og vær med til at skabe hyggeligt døgn med dine klubkammerater, din evt. hjertenskær og din suveræne bil.

OBS: tilmeldingsfrist 1. juni 2013, og tilmelding er først gældende, når depositum kr. 500,- pr. bil er indgået på klubbens konto:
Reg. Nr. 6748, konto 1070109

Få yderlige detaljerer på hjemmesiden TR-Register.dk under ”Aktiviteter”, eller ret alle spørgsmål til klubbens sekretariat på: Telefon +45 45 79 60 10

 

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID