Classic Race Aarhus 2016

IMG-TR3

Classic Race i Århus var et fantastisk arrangement.

Jeg valgte og første gang, at tage turen til  Århus og ikke mindst efter værkstedsmødet hos Morten og Birgitte, der blev afholdt hos Classic Race ved  Viby den 25. februar, hvor vi blev opfordret og fik introduktion til det kommende arrangement.
Desværre var der ikke tilmeldinger nok fra medlemmer i TR register, til en udstilling af TR biler i Minde Parken. Jeg tilmeldte parkering og udstilling på Tangkrogen, der var tilmeldt over 350 klassiske- og veteranbiler.

Tidligt lørdag morgen den 28. maj kl.6:00, startede jeg min grønne TR og turen gik mod øst til motorvejen mod Århus. Åben vogn, det var lidt koldt og lidt morgen brise, men dejligt var det at køre på dette tidspunkt.

Med en fart på 110km /t og næsten ingen trafik.  En lille oplevelse var der dog på vejen, ca. 20 km. før Århus, på motorvejen, jeg så i sidespejlet, langt bagud 3 brede og lave biler med høj hastighed kom nærmere i ydersporet. De var alle tre af mærket Porsche.

De tog farten af og den første rullede stille op på siden af mig og min grønne TR. Vi fik øjenkontakt og et
stor smil, derefter tommeltotten og han fik et af mig og så fik Porschen speederen og rykkede fremad. Den samme oplevelse gentog sig for Porsche 2 og 3. Med stor hast forsvandt de ud af motorvejen.

Jeg nåede Århus, havde en aftale med min datter der bor i byen. Vi kørte sammen til Stangkrogen.

Vi fik anvist en parkering af P.vagterne og så var vi til Classic Race.

IMG-TR7

En fantastisk oplevelse, masser af spænding, brændt gummi, benzin, motorolie og lyden af racerbiler.
Popkorn, ristede pølser, fadøl og alt tænkeligt. Vejret var super.

Tusinde vis af glade gæster. En oplevelse jeg varmt kan anbefale medlemmerne fra TR-Register.

Min datter Line og jeg er klar til næste år.

 

Venlig hilsen
Stefan Jensen
Grindsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.