Hårnålesving

.

TR REGISTER DK BORNHOLM TRÆF
14 – 15 MAJ 2011

.

Som annonceret på TR Register DK’s hjemmeside var der arrangeret et TR træf på Bornholm i weekenden 14 -15. maj 2011.

Der var tre deltagende TR biler fra Sjælland;

Peter og Margit Andersen  TR5

Michael Neergaard    TR4

Lars og Annette Skotte    TR5

Vi forlod Lyngby lørdag middag og gav os god tid over broen til Sverige videre ad de mindre veje til Ystad, hvor vi skulle med færgen kl. 1500.  Der var tid til at indtage en mindre frokost med ledsagende øl (vistnok svagere end en mellanøl). Velankommen til Rønne fandt vi hurtigt frem til hotellet, BB-Hotels midt i Rønne. Det kan anbefales at benytte, rent, pænt og meget moderne koncept, idet det er ubemandet. Straks efter ankomst blev vi hentet af Troels Nielsen i hans gule TR6. Vi var inviteret til ankomstdrinks hos ham og hans kone Pia, der boede lige i nærheden. Her mødte vi en hel del af de andre bornholmere, medlemmer af TR Register. Vi havde en hyggelig eftermiddag med mange anekdoter om specielt Bornholmske forhold.

Der hygges i Rønne

Senere havde Pia og Troels arrangeret middag på torvet, hos ’Hansens Bøfhus’. Det blev til en meget hyggelig aften med rigtig god mad, godt selskab og alt for rigelig mad og drikke. Godt vi kunne gå hjem til hotellet. Værre var det med Troels og Pia, der var på cykel, men de klarede det fint.

Næste dag mødte vi op hos Troels og Pia klar til udfordringerne på Bornholm. Der var nu samlet 6 biler fra Bornholm og så os 3 fra Sjælland. I alt 9 biler kørte nu ud for at opleve en del af den Bornholmske natur.

Deltagerne var følgende:

- Anne Hausammann og Johannes Anker i Spitfire 1500

Hårnålesving

- Pia Gudbergsen og Troels Nielsen i TR6

- Gert Ipsen i TR3B

- Aksel Marcher i TR6

- Preben Bach Jensen og frue i TR5

- Flemming Hansson og Solvej i Sunbeam Alpine (lånt af Flemming’s far) ellers TR6.

Troels og Pia havde planlagt en tur op i det nordlige Bornholm. Vi var inde og nede i hver en afkrog af det klippefyldte Nordbornholm, inklusive Hammeren.

Vejret var fint, solskin og klart men en anelse køligt.

Røgeriet i Allinge

Frokosten blev indtaget på røgeriet i Allinge. Her var der et overdådigt fiskebord med alt fra havet, helt ud over det sædvanlige. Derefter gik turen nedover på den østlige side af Bornholm og turen gik videre til Gudhjem og tværs over øen gennem Almindingen og retur til Rønne. Efter en lang og oplevelsesrig dag sagde vi farvel til vore nye (og gamle venner) fra Bornholm.

Vi lovede at komme igen til næste år for nye oplevelser.

Som medlemmer af TR Register DK har vi nu fra Bornholm:

-       Troels Nielsen TR6

-       Flemming Hansson TR6

-       Preben Bach Jensen TR5

Flere forventes indmeldt i nær fremtid.

Vi tilbragte endnu en nat i Rønne og tog derefter færgen til Ystad mandag morgen. Efter et par regnbyger gennem Sverige ankom vi til vore hjemadresser uden køretekniske problemer mandag ved middagstid.

Vi kan varmt anbefale besøg med TR biler til Bornholm. Vores medlemmer derovre udviser en helt fantastisk gæstfrihed.

Det viser sig, at vort medlem Troels Nielsen assisterer den svenske TR Klub med arrangeringen af Øresund Rundt i august. Dette arrangement er et fælles koordineret svensk TR Klub og dansk TR Klub arrangement, hvor vores TR Register nu pludselig står som medarrangør!!

 

Lars & Annette

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook