l1060233
23 medlemmer havde den 24. januar 2013 fundet vej til Ballerup Auto Garage, Industriparken 25 i Ballerup, hvor Hans Bo Jacobsen tog imod.
Efter en kort introduktion og præsentation af sig selv, viste Hans Bo lokaliteterne frem.

Virksomheden består hovedsageligt i udlejning af indendørs, opvarmet plads til primært klassiske biler i et flere tusinde kvadratmeter stort lokale, og aktuelt var der på sildebensparketten opmagasineret ca. 60 køretøjer, mest Mercedes, men også MG, Jaguar, Porsche, Ford Mustang, Aston Martin, TR 4 m. fl. - ja, der var sågar en Lloyd Alexander St. Car, eller en såkaldt ”pygmæ ambulance” til stede.
Bygningen, der tidligere husede en medicinalfabrik – derfor sildebensparketten – var dog meget andet og mere end blot lokalet til opbevaring af biler. Under og ved siden af det store ”billokale” var der i kælderen adskillige tusinde uopvarmede kvadratmetre, der også kunne anvendes til opbevaring af biler.
Derudover var der adskillige mindre og større rum – fra ca. 10 kvadratmeter til ca. 60 kvadratmeter, der tidligere havde været anvendt til bl.a. kontorer. Alt stod nu tomt og ventede på at blive lejet ud.
Hans Bo så helst, at diverse veteranbilklubber og bilmærke-klubber anvendte lokalerne til klubbernes forskellige formål, som fx mere permanente klublokaler eller til generalforsamlinger, bestyrelsesmøder m.v. Mulighederne var mange og pladsen rigelig.

Priserne kunne aftales med Hans bo, men mere permanent leje af lokale ville koste i omegnen af 450 kr. pr. m2. Hertil kommer moms.
Opmagasinering af en bil koster 400 kr. + moms pr. måned, og således der første gang indgås en 6 måneders aftale, og derefter 3 måneder ad gangen.

Efter fremvisning af lokaliteterne var der tid til at diskutere om og omkring de mange forskellige biler, inden der blev serveret kaffe, vand, øl og vin i et tilstødende lokale.
Hans Bo fortalte her lidt om sig selv. Det viste sig, at han havde været i bilbranchen i rigtig mange år, og også havde haft og handlet med adskillige TR-biler, men lige nu var hans specialitet nok mere gået i retning af ældre Mercedes biler.

Jamen, Mercedes er da også en udmærket bil, og for at bruge Hans Bo’s egne ord: ”Så er jeg nok blevet for stor til en TR 3-er”.

Karsten.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Dyna Dyna
... See MoreSee Less

3 months ago

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttet ... See MoreSee Less

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttetImage attachment
3 months ago

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark.

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
... See MoreSee Less

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark. 

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
3 months ago

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶 ... See MoreSee Less

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶
3 months ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
3 months ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England