Hyggelig eftermiddag på Autogalleriet

DSC03376
Lørdag den 4. marts havde medlemmer fra de tre Triumphklubber i Danmark sat hinanden stævne på Autogalleriet i Herning, som har gennemgået en fantastisk udvikling siden opstarten for 5. år siden. Autogalleriet råder over fortræffelige lokaler med udstilling og opbevaring af biler, fine værkstedsforhold og store, lyse klublokaler. I anledning af Kulturby 2017 har Galleriet arrangeret en spændende særudstilling om bilernes udvikling op gennem 1900-årene, med interessante oplysninger om årets biler, priser og udvikling og flotte tidstypsike eksemplarer fra perioden.

DSC03369
Bagefter var der rundvisning i de propfulde haller, som blandt andet byder på flere flotte TR6'ere, én TR5 og én nyrestaureret TR4. Herudover kan man for tiden følge restaureringen af den smukke sjældne Triumph 2500 PI Mark 1.

DSC03368
Det var dejligt at se at bilerne i Autogalleriet bliver brugt og ikke bare er til udstilling og jeg tror, at mange af os fik lyst til snart at rulle vores egne Triumph biler ud af vinterhiet og komme i gang med forårsklargøringen. Efter et par spændende timer i de kølige haller var der kaffe og hjemmebag i det varme klublokale, hvor vi hurtigt fandt sammen på tværs af klubber og fik en god snak om det som forener os - Triumph bilerne. Det var dejligt at møde så mange rare og interessante mennesker og det kan bestemt anbefales at lægge vejen forbi Autogalleriet i Herning.

Med venlig hilsen

Lars Holleufer.

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.