4 Færgeturen 2014

14 biler med fører og flere med passagerer mødte op til klubbens årlige 4-færgetur ved Strandvej 1. i Frederikssund.

I år gik 4 færgeturen mod uret, det betød, at da Kulhuse-Sølager færgen kun har plads til 7-8 biler så havde det sidste hold ret kort tid mellem Kulhuse-Sølager færgen kom i land til vi skulle sejle med Hundersted-Rørvig færgen. Vi nåede det alle, nogen i bedre tid end andre …  og så gik turen af de smukke små veje nedover Nykøbing Sjælland til Restaurant Anneberg, hvor vi nød en dejlig buffet med mange helt klart hjemmelavede retter. Den restaurant kan anbefales til frokost hvis man er på de kanter. Oven på restauranten ligger Hempels glasmuseum i øvrigt, som vi dog ikke besøgte på denne tur.

Turen gik videre sydover i zig-zag mønster gennem nogle af de smukke områder man normalt ikke ser når man bare drøner der ud af på hovedvejen i den normale familiebil.

En dejlig hjemmebagt drømmekage blev nydt medens vi ventede på Holbæk-Orø færgen.

20140914_144757

Efter en kort sejltur kørte vi over Orø og så rigtigt mange til salg skilte. Det virker som halvdelen af husene på Orø er til salg….

Vejret kunne have været bedre, flere valgte at tage hele turen i år med toppen på. Men der blev dog også mulighed for at køre åbent ind i mellem.

 

Tak til Povl og Jane for et fint arrangement

 

/Lars E N

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.