l1050077Vi havde planlagt en tur med DE FIRE FÆRGER søndag d. 13. maj og var meget spændte på vejret, da det i ugen op til ikke var for godt. Men vores spekulationer blev gjort til skamme, for da vi mødtes ved Færgegården i Frederikssund kl. 9.00, skinnede solen fra en skyfri himmel og kalecherne var slået ned.

Vi var 8 biler, der skulle på tur og vi startede op med morgenkaffe og en lille en til halsen, inden vi drog af sted. Vi kørte ad små veje gennem Kyndby, Venslev og Vejleby til Hammer Bakke, hvor vi tog den lille færge til Orø.

Vi var i god tid på Orø og var så heldige at have en lokalkendt med på turen, så vi fik set hele Orø, inden vi kørte til færgehavnen, hvor vi skulle videre med en noget større færge til Holbæk kl. 10.50. Det tog ca. 30 min. og da vi først skulle spise frokost på Hørby Færgekro kl. 12.00, var der tid til at køre langs vandet til Tjepperup, forbi Andelslandsbyen og videre gennem 4 rundkørsler, hvorefter vi fortsatte til frokoststedet på Tuse Næs.

Efter frokosten gik turen ad små snørklede veje på Tuse Næs til Audebo dæmningen. Her gjorde vi et lille holdt, hvor vi var oppe på dæmningen og nyde udsigten.

Her fra fulgte vi vejen langs vandet til Nykøbing og videre til Rørvig. Der var bestilt plads på færgen kl. 15.25, så inden afgang var der tid til en kop kaffe og dejlige muffins, som Susanne havde været så flink at bage til os alle.

Fra Rørvig tog vi så den tredje færge på vores tur. Den sejlede os til Hundested og tog ca. 30 min. Efter en kort tur langs havnen i Hundested og videre til Lynæs, skulle vi så med den sidste færge på vores tur. Den sejlede fra Sølager til Kulhuse og her sluttede så turen med DE FIRE FÆRGER.

Vi havde en rigtig god tur, hvor vi var utrolig heldige med vejret, sol hele dagen.

 

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook