I år havde eventudvalget besluttet at 4-Færge turen skulle være med overnatning på Højby Hotel.
Vi startede turen i Jægerspris med strålende solskin hos Jane og Povl som havde dækket med det store morgenbord på deres terrasse med en pragtfuld udsigt over Roskilde fjord.


Således optanket gik turen nordover og vi forsøgte i vanlig stil at følge med Povl og Jane i den forreste bil.

Videre med Færgen til Rørvig kunne vi begynde på den egentlige tur af de små snedige udsigtsveje, som Jane og Povl kender så godt, indtil vi ved middagstid nåede til Højby Hotel.

To biler havde desværre problemer på turen, Jan’s TR6 ville ikke lade og Gunner havde vibrationsproblemer.

For Jan’s vedkommende blev problemet delvist løst med en låne generator, så han fik en ekstra tur til Roskilde for at få den monteret, men Gunner besluttede sig for at bilen skulle hentes senere da vibrationerne var for voldsomme til at han turde køre videre.

I mellemtiden var det blevet tid til en dejlig frokost buffet på Højby Hotels overdækkede terrasse.

Efter” fri leg” et par timer fik vi en rundvisning i det gamle istidslandskab krydret med drabelige historier fra middelalderen. Historier om riddere, ungmøer og nogle knap så gloværdige ungersvende der endte deres liv på drabelig vis.

Omkring kl 18 sluttede Lars og Anette sig til selskabet og vi nød en dejlig middag.

 

Søndag var vejret desværre ikke med os i samme grad som lørdag. Gunner måtte tage en "taxa" hjem.

Kluden måtte blive oppe og jeg glædede mig endnu en gang over at jeg besluttede at renovere og smøre viskertrækket til bilen.

Den øvrige tur rundt via Holbæk og Orø forløb udramatisk, men der var hårdt brug for varm kaffe i Holbæk havn medens vi ventede på færgen.

Jens Bak-Christensen har lavet en video om turen, se her: 

4-færge turen er en smuk tur, og for dem som ikke havde mulighed for at deltage i klubregi, kan vi kun opfordre til at man tager turen alene eller arrangerer en tur selv med et par andre.

/Lars Nyegaard

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook