.

(Bemærk. Nu med nye fotos! Gallerier nederst.)
.

Så oprendte dagen hvor klubben skulle afholde sin første Generalforsamling. Søndag den 1 maj i lånte lokaler hos Mannaz i Hørsholm.

TR Reg DK hos Mannaz

Vi havde held med vejret og to flotte TR'er samt klub banner flankerede indgangen. Der var et flot antal medlemmer mødt op, og langsomt fyldtes parkeringspladsen op med flotte TR'er.
Selve generalforsamlingen tog sin start efter at vi lige havde hilst på hinanden og "tak for sidst" m.m. En kop kaffe skulle også med hen til bordet. Og så gik mødet igang. Formandens beretning, Referat og regnskab er beskrevet i en anden post.

Åben motorhjælm på en nyrenoveret 250'er

Efter vel afsluttet møde skulle vi lige igennem det obligatoriske "sparken dæk" og "nåeh, kan også det" eller "nåeh, det er sådan man gør det" osv. Og tid til gruppebillede blev der også. Men, så var det også tid til at komme afsted mod Kastellet.

16 -18 TR motorer starter, ikke synkront. Lidt til højre og lidt til venstre. En smuk lyd... hov, må ikke falde i staver, skal jo med i kortegen. ( note: ikke én TR have startet vanskligheder!  🙂 )

Vi kører ud af Forskerparken, fanger Folehavevej ved kirken og fortsætter mod Strandvejen. Bliver overhalet af vores "kameravogn" aka Peter og Lars S. der bla. eksperimenter med et monteret videokamera, på størrelse med en æske gajoler.

Ved Strandvejen

Ellers er det jo fin kortegekørsel mod kastellet, med et par stop for at få bagtroppen med. Lyskrydsne arbejder sjældent med os.

Da vi ankommer til Folke Bernadottes Allé og indkørslen "Ved Norgesporten" er der allerede en voksne kø af fantastiske biler. Efter noget tid ankommer en Motorcykel betjent dermed godt humør forsøger at danne sig et overblik over situationen. Tilsyneladende kører han afsted for at sige til arrangørerne at så er det nu de skal åbne for porten så trafik kaoset udenfor ikke bliver for meget.

Hans Henrik i sin TR3

Kort efter sætter den tætpakkede slange af gamle biler sig igang og vi kører ind på Kastellet. Der er styr på sagerne inde på pladsen og vi får alle vores TR'er på plads og hejser fanen. Solen skinner, bilerne ligeså, madpakken fundet frem. Og så bliver der snakket biler og gamle dage hen over køleren på ca. 4-500 fremmødte oldtimers.

Super arrangement. Klart en oplevelse værd!

Galleri (Peter A)

Galleri (Christian G)

 

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID